Nieuws

Familiedrama Arnhem: 'vader steekt zoontje (12) dood'

ARNHEM - In een woning aan de Dragonstraat in Arnhem is zaterdagochtend een lichaam gevonden. Het zou gaan om een 12-jarige jongen. De politie hield kort daarna een 40-jarige man als aan verdachte. Het zou gaan om de vader van het slachtoffer.
Volgens ontdane buurtbewoners stak de man zijn zoon dood. Een tweede zoon van 15 jaar vluchtte daarop de woning uit. De man ging hem naar verluidt achterna, maar zakte op de hoek van de Graslaan en de Snoekstraat in elkaar. De politie hield de flink geëmotioneerde man daar aan. Er liep een bloedspoor door de wijk, zo meldt een verslaggever ter plaatse. 
De politie wil deze lezing nog niet bevestigen en onderzoekt wat er precies is gebeurd. Zaterdagavond sprak de politie wel van een 'heftig incident' dat veel onrust veroorzaakte in de wijk. De identiteit van het dodelijke slachtoffer is nog niet vastgesteld.
De omgeving rondom het huis is afgezet met zwarte schermen. Ook heeft politie een PD-unit neergezet. Een drone maakte overdag luchtbeelden van de omgeving. De brandweer arriveerde in de middag om het bloedspoor weg te spuiten.
Familiedrama Arnhem: 'vader steekt zoontje (12) dood'
Bloedsporen op een lantaarnpaal.
In een woning aan de Dragonstraat in Arnhem is zaterdagochtend een lichaam gevonden. Het zou gaan om een 12-jarige jongen. De politie hield kort daarna een 40-jarige man als aan verdachte. Het zou gaan om de vader van het slachtoffer. © Omroep Gelderland
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!