Beleef het mee: de Omroep Gelderland-kerstspecial

ZIEUWENT - Speciaal voor de kerst zendt Omroep Gelderland zondagmorgen én op Eerste Kerstdag een bijzonder kerstconcert uit. Dit muzikale kerstfeest vindt plaats in de Sint-Werenfriduskerk te Zieuwent.

Sommigen hebben het geluk gehad hier live bij aanwezig te mogen zijn, maar niet getreurd: je kunt vanuit je eigen woonkamer het concert volgen, zondagmorgen tussen 08.00 en 10.00 uur tijdens de radio-uitzending Zin In Zondag, met presentator Daan Hartgers. 

Op televisie is het Omroep Gelderland-kerstconcert te zien op dinsdag 25 december om 14.00 uur. Vanaf 17.20 uur wordt het kerstconcert in twee delen uitgezonden (ieder uur wordt er een deel herhaald).

Kerst op z'n Gelders 

Het kerstconcert staat uiteraard in het teken van de feestdagen, maar daarnaast is ook rekening gehouden met de herkomst van de artiesten. Het is een echt Gelders kerstfeest.

Laura van Kaam, Brassband Gelderland, Dick van Altena Quintet, Ernst Daniël en Coosje Smid en het Gelders Opera- en Operette Gezelschap bezorgen jou een sfeervolle morgen en/of avond.  

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Oost Gelre Kerstconcert Cultuur Nieuws
Deel dit artikel: