Nieuws

Vitesse zwijnt bij Kozakken Boys in beker en wint nipt: 1-2

WERKENDAM - Vitesse is donderdagavond goed weggekomen in de KNVB beker. De Arnhemmers wonnen met fortuin in blessuretijd op bezoek bij de amateurs van Kozakken Boys in Werkendam (1-2).

Zie ook:

93e: De scheidsrechter fluit af. Vitesse haalt ternauwernood de volgende ronde van de KNVB beker.
GOAL 92e: VITESSE SCOORT! Martin Odegaard redt Vitesse in Werkendam. De Noor schiet in de blessuretijd Vitesse naar 1-2.
91e: De extra tijd is ingegaan. Vitesse heeft nog drie minuten om de winnende te maken en verlenging te ontlopen.
87e: Vitesse probeert in de slotfase nog iets af te dwingen, maar het team van Slutskiy komt er nauwelijks doorheen. De Arnhemmers spelen na rust slecht en onsamenhangend.
80e: Slutskiy pendelt nerveus heen en weer nu de slotfase echt is aangebroken. Wordt het hier verlenging?
75e: Vitesse valt zwaar tegen in de tweede helft. Dus toch een lastig avondje voor de winnaar van de KNVB beker in 2017.
72e: Het is koud in Werkendam. De kleedjes worden al tevoorschijn gehaald.
62e: Dubbele wissel bij Vitesse: Büttner komt voor Clark, Gong voor Foor.
GOAL! 59e: Kozakken Boys komt op 1-1. Vitesse staat te slapen bij een vrije trap en verdediger Jakoba kopt de bal tegen de touwen
55e: Vitesse oogt slap en minder scherp na rust
Er is weer afgetrapt in het winderige en koude Werkendam voor de tweede helft.
45e: Veel gebeurt er niet bij Kozakken Boys - Vitesse. De ruststand is 0-1. En daar valt niks op af te dingen. Kansen heeft de thuisploeg niet meer gehad na de bal op de paal in het begin.
25e: Vitesse controleert nu steeds meer dit bekerduel met als inzet de kwartfinales. Het tempo ligt vrij laag. Weinig opwinding.
Fans van Vitesse trotseren de kou en zien dat de eerste helft vrij soepel verloopt voor hun club.
13e: Vitesse komt toch op een 1-0 voorsprong. Heerlijke goal van Bero die door de as van het veld slalomt en de bal de kruising injaagt. Vitesse heeft zijn droomstart te pakken.
10e: Vitesse oogt nog niet scherp. Kozakken Boys heeft zelfs wat meer de bal in de openingsfase.
Alexander Büttner met over de stoel zijn tenue met nummer 28
6e: grote kans voor Kozakken Boys. Rijsdijk legt de bal uit een vrije trap gevaarlijk weg en Monteiro kopt tegendraads op de paal. Vitesse komt goed weg
eerst nog wat linten wegwerken voor beide doelen
Slutskiy staat er vlak voor de aftrap toch nog even ontspannen bij voor de vele 'fotografen' .
18.30 uur: er is afgetrapt
Opstelling: Eduardo, Karavaev, Thelander, Doekhi, Clark; Serero, Bero, Foor; Odegaard, Buitink, Linssen.
18.25: Aanvoerder Bryan Linssen, Maikel van der Werff zit op de bank, betreedt als eerste het kunstgrasveld van Kozakken Boys.
18.10 uur:  Slutskiy ijsbeert nu al heen en weer in zijn coachvak. Kenmerkend voor de Rus..
18.00 uur: Buitink mocht tegen Heracles in de vorige bekerronde invallen en scoorde toen de bevrijdende 2-0 in Almelo. Vanavond speelt Vitesse om een plek in de kwartfinales. Kozakken Boys uit het Brabantse Werkendam is de tegenstander.
17.30 uur: Echt weer voor erwtensoep. Bij de ingang van Kozakken Boys heb je voor 2 euro een flinke bak! En voor de liefhebbers is er ook nog een speciale Vitesse-Kozakken sjaal te koop.