Serie Koos gaat van start bij Omroep Gelderland

Bij Omroep Gelderland begin je het nieuwe jaar goed. Vanaf 5 januari is namelijk de nieuwe serie Koos te zien. Een dramaserie over jezelf herontdekken, eigen keuzes maken en je dromen achterna jagen. We volgen de de zoektocht van een ingedutte man, die de vonk in zijn leven terugvindt.

Koos is een loopbaancoach, die al jaren geen klap uitvoert. Zijn nieuwe teamleider is het zat en stelt hem een ultimatum: binnen een week moet hij vijf mensen aan een baan helpen, anders wordt hij ontslagen. Geheel tegen zijn verwachtingen in vindt hij hierdoor zichzelf terug.

Het leven van Koos

Koos wordt gespeeld door de bekende Arnhemse acteur Bart Klever. In de serie leert Koos verschillende personages kennen: van een ex-profvoetballer uit Doetinchem tot een zeer inspirerend meisje met het syndroom van Down uit Apeldoorn. Samen met hen beleeft hij de meest intense week van zijn leven en rijdt hij stad en Gelders land af voor werkbezoeken.

De cast

Personage Ida, de vrouw van Koos, wordt gespeeld door niemand minder dan José Kuijpers. Marit van Bohemen kruipt in de huid van de nieuwe teamchef. Ook Kim Pieters en Lester van Olffen maken hun opwachting. Daarnaast zijn er bekende Gelderse gezichten te zien in de serie.

Zo schittert Frans Duijts als kasteelheer van Kasteel Ophemert en raakt presentatrice Irene ten Voorde bijna gewond tijdens de opnames. Presentator Alberto Radstake, bekend van Alles Plat, heeft ook een rol weten te bemachtigen, net als Willem te Molder, bassist en zanger van de Achterhoekse band Boh Foi Toch. Als kers op de taart is Sieneke te zien op het scherm, samen met acteur Dalorim Wartes.

 De 4-delige dramaserie Koos is vanaf 5 januari te zien bij Omroep Gelderland om 17.20 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
koos Nieuws
Deel dit artikel: