Nieuws

Clarke-Salter en Doekhi vormen centrum Vitesse

Vitesse-trainer Leonid Slutskiy wijzigt weer het centrale verdedigingsduo. Hij moest dat dit jaar al meerdere keren doen door blessures, maar nu met de terugkeer van de voorheen geblesseerde Jake Clarke-Salter maakt hij, voor de wedstrijd tegen VVV, ruimte voor de Engelsman achterin. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Vitesse-trainer Leonid Slutskiy wijzigt weer het centrale verdedigingsduo. Hij moest dat dit jaar al meerdere keren doen door blessures, maar nu met de terugkeer van de voorheen geblesseerde Jake Clarke-Salter maakt hij, voor de wedstrijd tegen VVV, ruimte voor de Engelsman achterin.
Dat betekent dat Rasmus Thelander weer op de bank zal plaatsnemen. De Deen keerde enkele weken geleden terug van een blessure en kon meteen weer achterin staan toen Van der Werff geblesseerd raakte. Nu mag Thelander dus weer op de bank plaatsnemen.  Clarke-Salter vormt het verdedigende duo namelijk samen met Danilho Doekhi.
Tekst gaat verder na de video:
Clarke-Salter en Doekhi vormen centrum Vitesse
Maikel van der Werff keerde vandaag ook weer terug op het trainingsveld van Vitesse. Na een knieblessure is hij op de weg terug. Maar tegen VVV zal hij nog niet spelen, na de winter zal Van der Werff waarschijnlijk pas weer in actie komen voor de Arnhemse club.

Geen Bero

Wie ook niet speelt tegen VVV, is Matus Bero. Hij ontving vorige week, in de uitwedstrijd bij NAC, een rode kaart. Daardoor is hij voor één wedstrijd geschorst. Roy Beerens neemt zijn plek in op de 'nummer 10'-positie en Ødegaard staat daardoor rechtsbuiten.
Opstelling Vitesse: Eduardo; Karavaev, Doekhi, Clarke-Salter, Büttner; Serero, Beerens, Foor; Ødegaard, Darfalou, Linssen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!