Omringd door vrienden en kennissen krijgt Bennie een kerstboom

Het huis van Bennie en Marjon in Zelhem zit vol met vrienden die ze een hart onder de riem steken. Het pasgetrouwde stel heeft een pittig jaar achter de rug. Omroep Gelderland-presentator Eric van den Berg verrast hen met een kerstboom.

Binnenkort is het weer zover. Dan zitten we met zijn allen bij de kerstboom om samen de meest gezellige tijd van het jaar te vieren. Voor sommige mensen is het ook een maand van zorgen. Omroep Gelderland geeft daarom in de maand december kerstbomen weg aan mensen die extra aandacht verdienen.

Bennie trouwde vorig jaar op zijn 70ste verjaardag met Marjon. Het geluk werd echter verstoord toen Bennie een paar maanden geleden getroffen werd door een herseninfarct. Reden voor vrienden en kennissen om Bennie en Marjon te laten weten dat ze voor hen klaarstaan.

'Je hebt meer vrienden dan je denkt'

'Jullie hebben zoveel lieve mensen om jullie heen, dichtbij en verder weg, besef dat ze allen om jullie geven, we gunnen jullie een warm hart, houd moed, jullie kunnen het', sprak één van de vrienden het stel toe. 

'De man die altijd voor anderen klaarstaat als vrijwilliger bij de Zonnebloem was plotsklaps zelf hulpbehoevend, dat is een hard gelag', concludeert Erik van den Berg. Bennie en Marjon steunen elkaar door deze moeilijke periode en proberen positief te blijven. De vrienden spelen daar een belangrijke rol in. 'Het is onbeschrijfelijk dat je zoveel mensen om je heen hebt die zoveel om je geven', reageert Bennie emotioneel.  

Bekijk de video:

 

 
Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: