Woedende Jan Smit hekelt de Vereeniging: 'In 22 jaar nog nooit meegemaakt'

NIJMEGEN - Zanger Jan Smit is boos op de Vereeniging. Hij zou vanavond optreden in het Nijmeegse concertgebouw, maar kreeg in de loop van de middag te horen dat zijn show op het laatste moment niet door kon gaan. Dat schrijft de Volendammer donderdag op zijn Instagrampagina.

Oorzaak van de afgelasting zijn de ingrijpende verbouwingen in de Vereeniging. 'Daardoor is de veiligheid van onze crewleden (verantwoordelijk voor het tijdig ophangen van het geluid en licht) niet gewaarborgd. Ik vind het bijzonder teleurstellend dat wij hier op geen enkele wijze eerder van op de hoogte zijn gesteld!', benadrukt Smit.

Licht-technicus Martijn stuurde een impressie van Jan Smit op de situatie ter plaatse nu is (tekst gaat door onder video):

'In 22 jaar nooit gemaakt'

'Ik heb zoiets in de afgelopen 22 jaar nog nooit meegemaakt! Ben ik eindelijk van mijn keelpijn af, krijg je dit!', briest Smit op Instagram. Hoewel het niet zijn schuld is, biedt hij toch zijn excuses aan zijn fans aan. 'Mijn manager Jaap Buijs zou vroeger zeggen: Jouw hoofd staat op die poster hè ...'

De zanger laat het er niet bij zitten: 'Wordt ongetwijfeld vervolgd!'

Vereeniging: in goed overleg concert verplaatst

In de Vereeniging wordt al sinds enige maanden verbouwd. Volgens de schouwburg kunnen concerten over het algemeen gewoon doorgaan tijdens de verbouwing, maar bleken er vandaag complicaties door de verbouwwerkzaamheden. 'In goed overleg hebben het impresariaat van de artiest en de organisatie van De Vereeniging gezamenlijk besloten om het concert te verplaatsen naar een nieuwe datum in januari in de Stadsschouwburg Nijmegen, zodat de kaartkopers alsnog kunnen genieten van de show van Jan', stelt de Vereeniging in een reactie.

Het concert wordt nu op 6 januari gegeven in de Stadsschouwburg Nijmegen. Het de kaartkopers wordt persoonlijk contact opgenomen over de vervangende tickets.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Nijmegen Nijmegen Nieuws
Deel dit artikel: