Nieuws

Deze hardwerkende moeder heeft haar kerstboom meer dan verdiend

Samen staan ze op de kerstmarkten: moeder Marjan met haar dochter Daphne. Marjan Looten loopt tegen de 70 jaar en werkt nog steeds met veel plezier vijf dagen per week. Daphne is trots op haar en zet haar moeder samen met Omroep Gelderland-presentatrice Mirjam de Witte in het zonnetje.
Binnenkort is het weer zover. Dan zitten we met z'n allen bij de kerstboom om samen de meest gezellige tijd van het jaar te vieren. Voor sommige mensen is het ook een maand van zorgen. Omroep Gelderland geeft daarom in december kerstbomen weg aan mensen die extra aandacht verdienen.
Een paar keer slaat ze van verbazing haar handen voor haar mond. Presentatrice Mirjam houd haar nog even in spanning wie voor haar de boom heeft geregeld. De tranen komen als Daphne vertelt waarom ze haar moeder heeft opgegeven voor de kerstboomactie. 

'Klagen, dat doe je niet'

Marjan staat voor iedereen klaar. 'Klagen, dat doe je niet', zegt ze tegen Mirjam. Het is al gauw duidelijk dat deze boom zeer welkom is. Boven in de woonkamer aangekomen staat de kerststal al klaar en daar past de boom mooi bij.  
Deze hardwerkende moeder heeft haar kerstboom meer dan verdiend