Nieuws

Finale van Quad Masters op Zwarte Cross

Voor de aankomende editie heeft de Zwarte Cross in Lichtenvoorde haar crossprogramma uitgebreid met de landelijke finale in de quad-categorie. De vierwielers rijden op dezelfde dag als de zijspannen hun finales. © REGIO8
LICHTENVOORDE - Voor de aankomende editie heeft de Zwarte Cross in Lichtenvoorde haar crossprogramma uitgebreid met de landelijke finale in de quad-categorie. De vierwielers rijden op dezelfde dag als de zijspannen hun finales.
'Achter de schermen is er keihard gewerkt en nu mag het naar buiten: de komende editie van de Zwarte Cross zal zes bloedstollende finales huisvesten', aldus de organistaie. 'Tijdens de finales zal de absolute top uit drie disciplines aantreden voor een plek op het ereschavot.'
Op 19 juli zullen de Dutch Masters of Motocross in de 85cc en 125cc hun finale rijden, de dag erna is het aan de zijspannen en de quads en op zondag 21 juli is het de beurt aan de kanonnen van de 250cc en de 500cc.
Vorig jaar toonde wereldkampioen Jeffrey Herlings zijn uitzonderlijke klasse in de 500cc-categorie en was regionale rijder Daniël Willemsen de beste in de zijspanklasse.