Nieuws

Zelenika geblesseerd, NEC met Van Duin in het doel

Oliver Zelenika
Marco van Duin keert vrijdagavond thuis tegen MVV terug in het doel van NEC. Oliver Zelenika raakte woensdag geblesseerd op de training, naar verluidt doordat hij op een oefenpop viel. Een andere keeper, Norbert Alblas, is langdurig geblesseerd. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Marco van Duin keert vrijdagavond thuis tegen MVV terug in het doel van NEC. Oliver Zelenika raakte woensdag geblesseerd op de training, naar verluidt doordat hij op een oefenpop viel. Een andere keeper, Norbert Alblas, is langdurig geblesseerd.
Daarnaast moet NEC flink improviseren op het middenveld. Joey van den Berg is na zijn rode kaart tegen FC Den Bosch geschorst en Tom Overtoom is nog niet hersteld van zijn hamstringblessure. Daarom schuift Leroy Labylle opnieuw door naar het middenveld en neemt Josef Kvida diens positie als linksback over. Verder mist NEC de langdurige geblesseerde vleugelspits Randy Wolters.
(tekst gaat door onder de foto)
Leroy Labylle (Foto: Omroep Gelderland)
Voor Labylle is MVV een speciale tegenstander, want hij speelde er in het verleden, net als Sven Braken en Jonathan Okita. Vorig seizoen won NEC thuis met 4-1 van de Limburgers, maar in Maastricht werd met diezelfde cijfers verloren.
Vermoedelijke opstelling: Van Duin; Sanniez, Van Eijden, Bossaerts, Kvida; Dijkstra, Achahbar, Labylle; Okita, Braken, Darri.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!