Dode gevonden na felle brand in woning Eefde

HARFSEN - Bij een felle brand in een woning in het buitengebied van Eefde is een 62-jarige man om het leven gekomen. Het stoffelijk overschot werd ontdekt in de slaapkamer.

Het betreft de zoon van de 87-jarige bewoonster. De vrouw kon zichzelf in veiligheid brengen en is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De brand in de twee-onder-een-kapwoning aan de Reeverdijk begon donderdagochtend vroeg door nog onbekende oorzaak. De brandweer probeerde nog om de man uit het huis te halen, maar het was te gevaarlijk om naar binnen te gaan. Nadat de brand onder controle was, werd het lichaam ontdekt in het gedeelte waar de brandweer niet kon komen. 

Een groot deel van het huis is ingestort. De woning ernaast heeft waterschade opgelopen. De bewoners kunnen hun huis wel weer in.

Bijeenkomst

Burgemeester Van 't Erve zegt dat hij erg is aangedaan door de woningbrand. 'Dit is heel erg triest', laat hij weten in een schriftelijke verklaring. Hij zegt contact op te nemen met de bewoonster als haar toestand het toelaat. Volgende week is er een besloten bijeenkomst voor omwonenden. 

Zie ook: Vrouw gewond bij grote brand in Eefde

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Lochem Nieuws
Deel dit artikel: