Nieuws

Pop-up Foodhallen terug in Apeldoorn met gevarieerde keuken

Aankomende week komen de populaire Pop-up Foodhallen voor de derde keer alweer naar Apeldoorn. Van donderdag tot zondag kan je terecht bij het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg. © RTV Apeldoorn
VELP - Aankomende week komen de populaire Pop-up Foodhallen voor de derde keer alweer naar Apeldoorn. Van donderdag tot zondag kan je terecht bij het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg.
'Dit jaar gaan we nog meer uitpakken, meer lampjes, meer kerstversiering, alles erop en eraan, maar het blijft natuurlijk gewoon hetzelfde', vertelt Lisa Vlieger op Radio Apeldoorn.
Lisa Vlieger, een van de organisatoren van dit evenement, was vrijdag te gast in ons radioprogramma ‘De Matinee’. Luister hier het gesprek terug. (tussen 15-16 uur)
Er zijn 12 keukens aanwezig, 700 zitplaatsen en dit jaar is er voor het eerst een vegetarische en veganistische keuken. 'Voorgaande jaren was het al een groot succes, wij verwachten dit jaar ook veel volle tafels.'
Ook nieuw dit jaar: elke foodtruck verkoopt een gerecht van 5 euro. Zo kunnen grote gezinnen toch voor een normale prijs wat eten halen.

'Wij hebben het'

Tijdens deze dagen kan je bij heel veel gevarieerde keukens terecht, onder andere de 'bijzondere burgers' en  visgerechten. 'Waar je aan denkt als je wilt gaan eten, dat hebben wij', aldus Vlieger.
Op alle dagen is er live muziek. De toegang is gratis. Kijk hier voor meer informatie over het evenement.