Nieuws

Met deze vijf tips haal je de mooiste kerstboom in huis

Bloemist Sjacco Gerritsen.
Sinterklaas is nog maar net het land uit en dat betekent dat Gelderland komend weekend massaal een kerstboom gaat halen. Welke boom moet je nou kopen? Met of zonder kluit? Welke verlichting is het beste en hoe hang je die in de boom? En waar hang je precies de kerstversiering? Bloemist Sjacco Gerritsen geeft je vijf tips, zodat je dit jaar een prachtige kerstboom in de woonkamer hebt staan. © Omroep Gelderland
DE STEEG - Sinterklaas is nog maar net het land uit en dat betekent dat Gelderland komend weekend massaal een kerstboom gaat halen. Welke boom moet je nou kopen? Met of zonder kluit? Welke verlichting is het beste en hoe hang je die in de boom? En waar hang je precies de kerstversiering? Bloemist Sjacco Gerritsen geeft je vijf tips, zodat je dit jaar een prachtige kerstboom in de woonkamer hebt staan.
Bekijk hier de vijf tips van bloemist Sjacco Gerritsen
Met deze vijf tips haal je de mooiste kerstboom in huis
Sjacco is aan het werk op Kasteel Middachten in De Steeg. Vanaf woensdag 12 december is het kasteel in kerstsfeer te bezoeken.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!