Nieuws

Rondje rond kerk Didam voor Serious Request

De parochie H. Gabriël houdt op zondag 16 december een sponsorloop rondom de Mariakerk in Didam. De kerkelijke organisatie hoopt op die manier geld bij te dragen aan 3FM Serious Request. © REGIO8
DIDAM - De parochie H. Gabriël houdt op zondag 16 december een sponsorloop rondom de Mariakerk in Didam. De kerkelijke organisatie hoopt op die manier geld bij te dragen aan 3FM Serious Request.
'Als parochie tonen we graag onze betrokkenheid bij deze actie, zeker omdat ze dit jaar concreet drie van onze geloofskernen daadwerkelijk bezoeken', zo laat de Parochie weten over de loop. DJ’s Mark en Rámon lopen namens 3FM via Oost Gelre en Doetinchem richting Montferland. Op vrijdag 21 december passeren ze Loil. Na een overnachting bij burgemeester Peter de Baat verlaten ze op zaterdag 22 december via Didam en Zevenaar de regio.
De sponsorloop, genaamd ‘Rond-je-kerk’, gaat zondagmiddag rond 14.00 uur van start en is om 16.00 uur afgelopen. 'Alle sponsors en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om de kinderen tijdens de sponsorloop aan te moedigen', aldus de parochie H. Gabriël.