Sven Braken twijfelgeval, Van den Berg keert terug bij NEC

NIJMEGEN - Sven Braken ontbreekt wellicht vrijdag in de wedstrijd van NEC tegen koploper FC Den Bosch. Braken kampt met een lichte blessure. Joey van den Berg keert terug na een schorsing.

De middenvelder moest vanaf de kant toekijken tijdens het ruim gewonnen duel met FC Volendam. Trainer Jack de Gier verklapte woensdag alvast dat Van den Berg weer gaat spelen tegen de verrassende koploper FC Den Bosch.

Mogelijk hoeft De Gier weinig te wijzigen na de 5-1 klapper in de eigen Goffert. Of Sven Braken kan spelen is namelijk onzeker. De spits bleef woensdag binnen. 'Hij is een twijfelgeval en stond daarom niet op het veld', legde De Gier uit.

Tom Overtoom is waarschijnlijk tot de winterstop uitgeschakeld. Zijn plaats wordt waarschijnlijk weer ingenomen door Anass Achahbar, maar kan ook uit de voeten als centrumspits. 

De trainer kon nog niet vertellen hoe de opstelling er vrijdag uitziet tegen de verrassende koploper in de eerste divisie. Het verschil met FC Den Bosch is acht punten. NEC, dat dit seizoen al vijf keer verloor, kwam deze week negatief in het nieuws door het (gedwongen) vertrek van technisch directeur Remco Oversier.

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: