Nieuws

Kijk uit: flitspalen Culemborg zijn weer uitgepakt

Sinterklaas had een cadeautje achtergelaten voor inwoners van Culemborg. De flitspalen aan de N320 waren woensdagochtend namelijk ingepakt. Woensdagmiddag waren de palen echter weer uitgepakt en werkten ze dus weer. © Omroep Gelderland
CULEMBORG - Sinterklaas had een cadeautje achtergelaten voor inwoners van Culemborg. De flitspalen aan de N320 waren woensdagochtend namelijk ingepakt. Woensdagmiddag waren de palen echter weer uitgepakt en werkten ze dus weer.
Het ging om de flitspalen langs de provinciale weg, in de buurt van wijkvereniging 't Veld. Om palen in beide richtingen zat cadeaupapier. Hardrijders en automobilisten die door rood rijden konden hierdoor voor even niet vastgelegd worden. Volgens de lokale website CulemborgZo had de actie niet erg veel nut, er stond enige tijd file in de ochtend.

Actie van 'gele hesjes'?

Wie er achter deze actie zit, is niet bekend. Mogelijk gaat het om de groep 'gele hesjes Culemborg'. Zij kondigden eerder aan op ludieke wijze acties te gaan ondernemen tegen zaken die inwoners veel geld kosten. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!