De crisis bij NEC in het voetbalblok van De Week van Gelderland

ARNHEM - NEC verkeert in een flinke sportieve crisis. De club is afgezakt naar de middenmoot van de eerste divisie en technisch directeur Remco Oversier werd van de week de laan uit gezet. Daarom is NEC het onderwerp van gesprek vanavond aan de voetbaltafel van De Week van Gelderland.

Wilco van Schaik, de algemeen directeur van NEC, was deze week uiteraard betrokken bij het vertrek van de technisch directeur. Van Schaik zal daarom uitleg komen geven waarom dit gebeurd is. Ook zal hij proberen de vraag te beantwoorden wat Oversier nu precies te verwijten valt. 

Oversier is niet de eerste bestuurder die moest vertrekken de laatste jaren. Het is al veel langer onrustig bij NEC. Edo Ophof, Carlos Aalbers, Bart van Ingen en Pepijn Lijnders vertrokken al eerder gedwongen bij de Nijmegenaren. Hoe kan dit toch? 

De andere gast aan tafel is Eric Meijers. Hij is sinds kort trainer van tweede divisionist VVSB, maar is ook regelmatig te vinden in stadion De Goffert. Zijn Nijmeegse hart bloedt bij het zien van zoveel ellende. Meijers probeert te duiden wat er mis is met zijn favoriete club en gaat in op de positie van trainer Jack de Gier en technisch directeur Remco Oversier.

Het duo is om 17.15 uur te horen op de radio bij De Week van Gelderland en om 17.40 te zien op TV.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Betaald voetbal NEC Nieuws
Deel dit artikel: