Nieuws

600 kinderen zaterdag gratis naar Vitesse

Vitesse heeft zaterdag zo'n 600 kinderen (en hun ouders) uitgenodigd voor de wedstrijd Vitesse-FC Emmen. Deze kinderen leven in armoede en zouden normaal gesproken niet zomaar naar een wedstrijd kunnen. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Vitesse heeft zaterdag zo'n 600 kinderen (en hun ouders) uitgenodigd voor de wedstrijd Vitesse-FC Emmen. Deze kinderen leven in armoede en zouden normaal gesproken niet zomaar naar een wedstrijd kunnen.
De actie wordt mogelijk gemaakt door de stichting Vitesse Betrokken en sponsoren die de tickets beschikbaar hebben gesteld. Vitesse Betrokken vindt het belangrijk dat deze kinderen nu ook kunnen genieten van een voetbalwedstrijd.
'Onze stad kent relatief veel problematiek die gerelateerd is aan armoede. Mede dankzij sponsors van Vitesse kunnen wij rondom de wedstrijd tegen FC Emmen ruim 600 kinderen en hun ouders uitnodigen om de wedstrijd te bezoeken. Voor veel van deze gezinnen is dit anders niet mogelijk.'
De wedstrijd Vitesse-FC Emmen staat zaterdag ook in het teken van het afscheid van Vitesse-icoon Guram Kashia. Vrijdag zit de Georgiër eerst bij het programma De Week van Gelderland. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!