Nieuws

Sinterklaasgedicht niet af? Omroep Gelderland helpt je!

Pakjesavond
Komende woensdag is het pakjesavond. En sommige gezinnen vieren de verjaardag van Sinterklaas komend weekend al. Zijn alle pakjes al binnen? En de gedichtjes? Zijn die al af? Of kun je daar nog wel wat hulp gebruiken? © Omroep Gelderland
ARNHEM - Komende woensdag is het pakjesavond. En sommige gezinnen vieren de verjaardag van Sinterklaas komend weekend al. Zijn alle pakjes al binnen? En de gedichtjes? Zijn die al af? Of kun je daar nog wel wat hulp gebruiken?
Wie nog zit te zweten op een gedicht kan vandaag de hulp inschakelen van onze sneldichters Frank Los en Suzanne Peters.

Radio Gelderland

Frank en Suzanne zijn deze ochtend te gast bij Rob Kleijs op Radio Gelderland. Zij helpen je graag met het schrijven van je gedichtje. Wat moet je doen?
Vanaf 10.00 uur mogen luisteraars bellen naar Op de koffie met Rob Kleijs. Frank en Suzanne gaan daar aan de hand van een paar steekwoorden gedichtjes maken. 

Facebook livestream

Geen tijd om te luisteren naar de radio? Geen probleem! Frank en Suzanne gaan na elf uur verder op de Facebookpagina van Omroep Gelderland. 
Ga rond rond 11.00 uur naar onze Facebookpagina voor de live-uitzending. Laat via een reactie weten voor wie jij een gedichtje nodig hebt en vertel iets over die persoon. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!