Nieuws

Mega Piraten Festijn GelreDome sneller uitverkocht dan vorig jaar

Alle kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 8 december 2018 plaatsvindt in het GelreDome in Arnhem zijn verkocht. 'Het is dit jaar lekker hard gegaan', zegt Eddie Mensink namens de organisatie. 'Vorig jaar konden we het uitverkochtbordje ook al ophangen, dit jaar alleen nog vroeger.' © Mega Piraten Festijn
ARNHEM - Alle kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 8 december 2018 plaatsvindt in het GelreDome in Arnhem zijn verkocht. 'Het is dit jaar lekker hard gegaan', zegt Eddie Mensink namens de organisatie. 'Vorig jaar konden we het uitverkochtbordje ook al ophangen, dit jaar alleen nog vroeger.'
Het Mega Piraten Festijn sluit al jaren het seizoen af met een stadioneditie. De locatie daarvoor: het GelreDome. 'Uit heel Nederland reizen liefhebbers van Nederlandstalige muziek naar Arnhem om erbij te zijn', zegt de organisatie.

Ook Engelstalig

Het festival voor Nederlandse muziek is ooit ontstaan vanuit de piratenzenders, die veel van dit genre draaiden. Wel treden er ook een paar Nederlandse artiesten op die Engelstalig repertoire hebben, zoals Lee Towers en George Baker.
Andere bekende namen zijn onder meer Jan Smit, Snollekebollekes, Corry Konings en Jannes. Het evenement begint op 8 december om 18.45 uur.