Geniet van Gelderse klanken tijdens het kerstconcert van Omroep Gelderland

De feestdagen komen weer in zicht. Samen met familie en vrienden genieten we van lekker eten, gezelligheid en cadeautjes. Om het kerstfeest compleet te maken organiseert Omroep Gelderland een sfeervol kerstconcert in de Sint-Werenfriduskerk te Zieuwent.

Het kerstconcert vindt plaats op maandag 17 december om 20.00 uur. Tijdens het concert staan Gelderse artiesten in de spotlights. Zij bezorgen jou een fantastische avond vol gezelligheid en amusement.

De artiesten
Het kerstconcert staat uiteraard in het teken van de feestdagen, maar daarnaast is er ook rekening gehouden met de herkomst van de artiesten; het wordt een heus Gelders kerstfeest. Laura van Kaam, Brassband Gelderland, Dick van Altena Quintet, Ernst Daniël en Coosje Smid en het Gelders Opera- en Operette Gezelschap bezorgen jou een sfeervolle avond.

Kerstconcert bijwonen
Wil jij de kerstshow dit jaar van dichtbij beleven? Dan kan! Kom samen met je beste vriend of vriendin, vader of moeder of juist het hele gezin naar de Sint-Werenfriduskerk in Zieuwent. Hier kunnen jullie samen genieten van een gezellige muzikale avond. Meld je nu aan via www.gld.nl/bijwonen.

Tweede kerstconcert
Naast het Gelderse kerstconcert in Zieuwent wordt ook het kerstevenement So this is Christmas uitgezonden, georganiseerd door Stichting Blijdeheidekat op het marktplein in Nunspeet. Hierbij staat de vertelling van het kerstverhaal centraal, waarbij verschillende popnummers zorgen voor de muzikale ondersteuning.

De kerstconcerten zijn op 25 en 26 december volledig te zien om 14.00 uur en 15.30 uur bij Omroep Gelderland. Vanaf 17.20 uur worden de kerstconcerten ieder uur herhaald. Terugkijken kan ook via Uitzending Gemist. Meer weten over de feestdagenprogrammering van Omroep Gelderland? Kijk dan op www.gld.nl/feestdagen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Kerstconcert
Deel dit artikel: