Nieuws

Man opent gokkasten met betonschaar

Er op gokken dat niemand in de gaten heeft dat je een gokkast plundert. Dat lukte de kraker van twee gokkasten in een wegrestaurant langs de A2 bij Bruchem. Door onder meer met een betonschaar in de weer te gaan, maakte een onbekende man heel veel geld buit.
BRUCHEM - Er op gokken dat niemand in de gaten heeft dat je een gokkast plundert. Dat lukte de kraker van twee gokkasten in een wegrestaurant langs de A2 bij Bruchem. Door onder meer met een betonschaar in de weer te gaan, maakte een onbekende man heel veel geld buit.
Hij lijkt ervaren te zijn, want hij opereert snel. De man forceert met een betonschaar de gokmachines en slaat zijn slag.
Man opent gokkasten met betonschaar
Het voorval gebeurt in de avond van 15 september. 
De gelddief is een blanke man met een groene bodywarmer met een petje. Ook draagt hij een blauw trainingspak van het merk Nike. 
Kun je de politie helpen de geldwolf in de kraag te vatten? Neem dan contact op via 0800-6070 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Het invullen van het digitale tipformulier kan ook. Vergeet het zaaknummer 2018428352 niet.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!