Nieuws

Tip leidt politie naar transport 350 hennepstekjes

Een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie in Arnhem-Noord in de nacht van maandag op dinsdag op het spoor gezet van een grote hoeveelheid hennepstekjes. In totaal werden 350 hennepstekjes in beslag genomen. © RTV Arnhem
ARNHEM - Een tip via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie in Arnhem-Noord in de nacht van maandag op dinsdag op het spoor gezet van een grote hoeveelheid hennepstekjes. In totaal werden 350 hennepstekjes in beslag genomen.
De tipgever vertelde de politie dat dinsdag hennepstekjes zouden worden vervoerd vanaf een woning in Arnhem. Daarop besloot de politie om de betreffende woning de hele ochtend in de gaten te houden. En dat was niet voor niets. Aan het eind van de ochtend zagen agenten hoe meerdere mannen dozen uit de woning droegen en in een voertuig laadden. 
Nadat het voertuig vertrokken was, werd de bestuurder staande gehouden. In de kofferbak troffen agenten 350 hennepstekjes aan. De drie inzittenden in de auto zijn als verdachten aangehouden en zullen worden gehoord door de recherche. De stekjes zijn in beslag genomen en worden vernietigd.