Nieuws

Lidl overvallen in Nijmegen, twee daders aangehouden

Bij een overval op de Lidl aan de O.C. Huismanstraat in Nijmegen is vrijdagochtend een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De politie hield later op de dag twee verdachten aan. © Roland Heitink
NIJMEGEN - Bij een overval op de Lidl aan de O.C. Huismanstraat in Nijmegen is vrijdagochtend een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De politie hield later op de dag twee verdachten aan.
De overval werd rond 07.40 uur gepleegd door drie personen, meldt de politie. De mannen bedreigden personeel met een mes. Er waren vijf personeelsleden aanwezig ten tijde van de overval, zij werden vastgebonden door de overvallers.
De daders vertrokken met tassen van de supermarkt in de richting van de Graafseweg. De personeelsleden wisten zichzelf te bevrijden en namen contact op met de politie. 
Rond het middaguur kon de politie twee van drie vermoedelijke daders aanhouden. Een alerte ondernemer waarschuwde de politie toen drie personen veel kleingeld wilden inwisselen. Na een korte achtervolging wisten agenten twee Nijmegenaren van 16 en 18 jaar in de kraag te vatten.
De politie is nog op zoek naar de derde overvaller.
Lidl overvallen in Nijmegen, drie daders op de vlucht
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!