Nieuws

Politie zoekt gewapende overvallers Nijkerk

In Nijkerk wordt door de politie gezocht naar twee overvallers. Volgens een Burgernetmelding hebben de overvallers wapens bij zich. © Tim van Donkersgoed / Persbureau Heitink
NIJKERK - In Nijkerk wordt door de politie gezocht naar twee overvallers. Volgens een Burgernetmelding hebben de overvallers wapens bij zich.
De overval heeft plaatsgevonden aan de Brink in Nijkerk. Volgens een videocorrespondent vond de overval plaats bij feestwinkel Rivon Shop. Een van de overvallers zou gedreigd hebben met een groot slagersmes, aldus een van de medewerkers. De tweede overvaller richtte vermoedelijk een neppistool. De parkeerplaats naast de winkel is afgezet door de politie.
De Burgernetactie is inmiddels afgesloten maar de verdachten zijn nog niet aangetroffen. Er wordt gezocht naar twee jongens met zwarte jassen en een sjaal voor het gezicht. De jongens zouden een buitenlands accent hebben. De politie vroeg in de eerdere Burgernetmelding geen actie te ondernemen omdat er wapens in het spel zouden zijn.
Volgens de politie hebben de overvallers geld buitgemaakt.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!