Kerstkaartenactie

.

De decembermaand is voor veel mensen een maand vol feestvreugde en gezellig samenzijn. Dit geldt helaas niet voor iedereen, veel ouderen zijn alleen en zien op tegen de feestdagen. Naar aanleiding van het succes van vorig jaar  waarbij Gelderlanders massaal hun hart lieten spreken en ruim 4000 mensen in Gelderland  een kaart van een onbekende mochten ontvangen. Is het ook dit jaar de bedoeling om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een kerstkaart met daarop een persoonlijke boodschap of lieve wens.

De kaarten zijn bedoeld voor ouderen die zich eenzaam voelen. Dit kunnen mensen zijn die nog op zich zelf wonen of die in een verzorgingshuis verblijven; niemand mag vergeten worden.

Op 8 december was de aftrap van de kerstkaartenactie live in de Gelderland helpt uitzending op radio met Xandra Rakier en Sonja Booms.

Wilt u ook meedoen aan de actie? Dat kan tot en met 21 december. Kaarten kunt u opsturen naar Omroep Gelderland, Postbus 747,  6800 AS te Arnhem of breng ze langs bij Omroep Gelderland. U vindt ons aan de Rosendaalseweg 704 in Arnhem. De koffie en thee staan klaar.

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gelderland Helpt - artikel
Deel dit artikel: