Nieuws

Caravankaarten Zwarte Cross uitverkocht

Alle beschikbare caravan- en camperkaarten voor de Zwarte Cross 2019 zijn dit weekend gekocht door leden van de Zwarte Cross fanclub Harder. Daarmee zijn deze tickets uitverkocht. © REGIO8
LIEVELDE - Alle beschikbare caravan- en camperkaarten voor de Zwarte Cross 2019 zijn dit weekend gekocht door leden van de Zwarte Cross fanclub Harder. Daarmee zijn deze tickets uitverkocht.
Ook de kaarten voor de luxe camping Grasnapolsky zijn uitverkocht. De andere kaarten zijn nog wel verkrijgbaar als komende zaterdag de voorverkoop start voor de rest van de festivalbezoekers. Harder-leden hebben nog de rest van deze week voorrang op festivalkaarten.
De organisatie van de Zwarte Cross adviseert om er zaterdag op tijd bij te zijn als de rest van de kaarten om 11.00 uur in de verkoop gaan. Vorig jaar waren de camping-, zaterdag- en zondagkaarten op de startdag van de kaartverkoop uitverkocht.
Twee weken geleden waren alle plekken voor de crossklassen binnen 87 seconden al weg. Vorig jaar waren alle kaarten voor de Zwarte Cross voor het eerst in de geschiedenis voor de start van het festival al uitverkocht.