Zangeres Laura van Kaam: 'Het was heftig, maar het gaat goed met mij'

Het gaat weer goed met zangeres Laura van Kaam uit Dinxperlo. De zangeres vertelde vrijdag in De Week van Gelderland over een zware periode waarin zij kampte met depressies. 'Ik kan nu vastberaden zeggen dat het goed met mij gaat, al vind ik het wel een moeilijke vraag.'

Van Kaam (20) werd landelijk bekend nadat zij in 2013 The Voice Kids wist te winnen. Ondanks het gigantische succes op piepjonge leeftijd ging ze vervolgens door een diep dal. Ze maakte er nooit een geheim van dat ze kampte met depressies. 

Bekijk de video. Daaronder gaat de tekst verder.

Leven weer op de rails

Om de depressies te overwinnen onderging ze diverse behandelingen. De vraag of het goed met haar gaat, vindt ze moeilijk te beantwoorden. 'De behandelperiode was heel heftig, maar het gaat nu goed. Ik woon inmiddels op mijzelf en dat is heel fijn', vertelt de zangeres, die druk bezig is om haar leven weer op de rails te krijgen.  

Optreden in Doetinchem

Dat is dus goed nieuws voor Laura en haar fans. Maar er is méér goed nieuws. Op 19 januari staat de zangeres namelijk in Schouwburg Amphion in Doetinchem. Dat optreden is bijna uitverkocht, maar er is dus nog een aantal kaarten beschikbaar. Laura kijkt er in ieder geval naar uit: 'Muziek is voor mij het leukste dat er is.'

The Voice-deelneemster was samen met haar zangdocente Sandra Vanreys te gast in de Week van Gelderland. Vanreys vierde onlangs haar 35-jarig jubileum.

Zie ook: Zangeres Laura van Kaam weer terug naar heftige behandelperiode

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: