Nieuws

Man opgepakt voor gewelddadige overval in 2016

De politie heeft dinsdag een 37-jarige man uit Vlaardingen aangehouden voor een gewelddadige woningoverval in Harderwijk. © Omroep Gelderland
HARDERWIJK - De politie heeft dinsdag een 37-jarige man uit Vlaardingen aangehouden voor een gewelddadige woningoverval in Harderwijk.
Bij die woningoverval van 17 december 2016 op het woonwagenkamp in Harderwijk raakte een 68-jarige man zwaargewond. De man werd meerdere keren gericht beschoten en mishandeld en moest geopereerd worden in het ziekenhuis. 

Opsporing Verzocht

Later die nacht werd in het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam ook een onbekende persoon met een schotwond opgenomen. Hierbij werd een kogel uit het lichaam verwijderd. Deze kogel komt uit hetzelfde wapen waarmee het 68-jarige slachtoffer uit Harderwijk eerder die avond werd beschoten. Onlangs werd in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan deze overval en werd gevraagd wie de man met schotwond in Rotterdam was. Dit leverde 6 tips op.
De politie sluit niet uit dat er meer aanhoudingen volgen. Voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak stelt de politie een beloning van 10.000 euro beschikbaar.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!