Vrijwilligers gezocht voor nieuw triathlonevenement 2019

.

Op 18 augustus 2019 organiseer ik de eerste recreatieve triathlon in Giesbeek. Wat begon als een bootcamp training bij het strand voor inwoners van Giesbeek en de omgeving, gaat nu uitgroeien naar een heus recreatief triathlon evenement.  


Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden. Voor de beginners is er de minitriathlon met 250 meter zwemmen, 11,8 kilometer fietsen en 2,5 km hardlopen. Wil je meer uitdaging? Kies dan voor de achtste Triathlon met 500 meter zwemmen, 23,6 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. Of ga voor de achtste Estafette en doe met meer mensen mee aan één van deze onderdelen.


Goede doel
Doe je mee aan deze nieuwe triathlon, 1 euro per inschrijving gaat  naar een mooi goed doel: onderzoek naar Pulmonale hypertensie: een ongeneeslijke, progressieve en dodelijke longaandoening die uiteindelijk hartfalen veroorzaakt.

 

Voor dit nieuwe evenement ben ik nog op zoek naar vrijwilligers en sponsoren.
Mijn doel is om Giesbeek, de Rhederlaag en sport te promoten en mensen in de beweging te brengen. Door lekker in de buitenlucht te trainen hoop ik ziekte en obesitas te verminderen. De laatste jaren wint de triathlonsport steeds meer aan populariteit. Dit jaar hebben we met de bootcampgroep al een kleine triathlon gehouden en dat smaakte naar meer. 


We need hands!
Zonder de inzet van vrijwilligers kan de Giesbeek Triathlon niet georganiseerd worden. Vind je het leuk om te organiseren, schuilt er een verkeersregelaar in jou of kan jij zorgvuldige hulp bieden als EHBO'er? Laat het ons dan weten!

Lijkt het u leuk om mee te helpen? Reageer dan hieronder!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: