Nieuws

Nog eens drie verminkte konijnen gevonden bij Lichtenvoorde

Medewerkers van de dierenambulance hebben dinsdagavond nog eens drie verminkte konijnen aangetroffen in de omgeving van Lichtenvoorde. De dieren lagen in een sloot. © Dierenambulance Doetinchem/Winterswijk
LICHTENVOORDE - Medewerkers van de dierenambulance hebben dinsdagavond nog eens drie verminkte konijnen aangetroffen in de omgeving van Lichtenvoorde. De dieren lagen in een sloot.
Een toevallige voorbijganger trof zondag vijf dode konijnen aan in een bosperceel aan de Schansweg in Lievelde. De dieren hadden volgens de dierenambulance een veelvoud aan verwondingen. Dinsdagavond werden nog eens drie dieren gevonden van hetzelfde ras. De tweede vondst werd gedaan in een smal slootje aan de Zilverlinde in Lichtenvoorde.
Ook deze dieren waren zwaar verminkt. Zo troffen medewerkers open wonden aan en waren vrijwel alle botten gebroken. De dierenambulance is op zoek naar mensen met meer informatie over de nare vondsten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip, opmerking of een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!