Nieuws

Inbreker sluit ouder echtpaar op in slaapkamer

Een inbreker heeft vorige week een ouder echtpaar opgesloten in de slaapkamer. Dat gebeurde in Kapel-Avezaath. De bewoner is uiteindelijk via een raam naar buiten geklommen en heeft de politie kunnen bellen. © Omroep Gelderland
KAPEL AVEZAATH - Een inbreker heeft vorige week een ouder echtpaar opgesloten in de slaapkamer. Dat gebeurde in Kapel-Avezaath. De bewoner is uiteindelijk via een raam naar buiten geklommen en heeft de politie kunnen bellen.
De man werd op 1 november wakker toen zijn slaapkamerdeur openging. Hij zag een hoofd, dat zich vervolgens terugtrok. Het echtpaar werd daarna opgesloten in de slaapkamer. 
De bewoner vertelt over de inbraak (tekst gaat verder onder de video):
Inbreker sluit ouder echtpaar op in slaapkamer
De inbraak en de opsluiting gebeurden aan de Zoelensestraat. Het was rond 7.00 uur in de ochtend. Omdat het een doorgaande weg is hoopt de politie dat er mensen zijn die iets gezien hebben en het onderzoek verder kunnen helpen. Heeft u meer informatie? Bel dan met de politie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!