Meisje (16) nog steeds zoek; ouders ten einde raad

ARNHEM - De ouders van de vermiste Daniëlle uit het Groningse Vriescheloo zijn ten einde raad, zeggen zij tegen RTV Noord. Hun 16-jarige dochter is na elf dagen nog steeds niet terug. Ze is voor het laatst gezien in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem.

Regionale media in het Noorden schrijven dat Daniëlle verbleef in een gesloten inrichting op de Veluwe. Ze verdween toen ze met een begeleider in Arnhem aan het winkelen was.

UPDATE: Vermist meisje (16) na twee weken terecht

In september was ze ook al een tijdje zoek, maar toen hadden haar ouders een vermoeden waar ze verbleef en was ze na een paar dagen weer terug.

Daniëlle is een meisje 'met bagage', aldus RTV Noord. Het ging al een tijdje niet goed. Haar ouders verhuisden in april 2016 van Zoetermeer naar een afgelegen boerderijtje in Vriescheloo vanwege de rustige omgeving.

In Zoetermeer verkeerde Daniëlle in 'verkeerde kringen', zegt haar vader. Wat die kringen zijn, kunnen haar beide ouders niet zeggen omdat dat het onderzoek van de politie zou kunnen bemoeilijken

Deze keer hebben ze geen flauw idee waar Daniëlle is en daarom roept vader Alex de hulp van het publiek in.

'Voor iedereen die denkt haar te herkennen, neem alsjeblieft contact op met de politie', zegt hij tegen RTV Noord. 'En aan Daniëlle zelf: meisje als je dit ziet en je kunt laten weten dat het goed met je gaat: stuur een kaartje, bel, dan weten we tenminste dat het goed met je gaat.'

Daniëlle is 1.80 meter lang, heeft kastanjebruin haar en groenbruine ogen. Op de dag van haar verdwijning droeg de tiener zwarte sneakers, een zwarte skinny jeans en een zwarte winterjas met capuchon.

Meer over dit onderwerp:
RTV Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: