Nieuws

Zieke Jarno heeft een nieuwe bus, maar er is nog geld nodig

Ze zijn er bijna een jaar mee bezig: het inzamelen van geld voor de gehandicapte Jarno. De 7-jarige jongen uit Arnhem moet voor intensieve zorg, ook bij plotselinge aanvallen, naar het Rijnstateziekenhuis. Daarvoor had hij een aangepaste bus, maar die ging stuk. En geld voor een andere bus heeft Jarno's moeder Mandy niet. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Ze zijn er bijna een jaar mee bezig: het inzamelen van geld voor de gehandicapte Jarno. De 7-jarige jongen uit Arnhem moet voor intensieve zorg, ook bij plotselinge aanvallen, naar het Rijnstateziekenhuis. Daarvoor had hij een aangepaste bus, maar die ging stuk. En geld voor een andere bus heeft Jarno's moeder Mandy niet.
Er is goed nieuws voor Jarno. Zijn moeder mag vanaf deze maand in een andere bus rondrijden, dankzij de crowdfundingsactie. Al is er ook een 'maar', er is nog een financieel gat van 2800 euro. Dat laat initiatiefnemer René Janssen dit weekeinde weten.
De moeder van Jarno kan de bus pas op haar naam zetten als al het geld binnen is. 
Jarno's moeder Mandy heeft behalve de zorg voor haar zoon en een dochter moeite de eindjes aan elkaar te knopen, vertelde actievoerder Janssen eerder. Dat komt onder meer door een ellendige scheiding.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip, opmerking of een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!