Wat betekent Sonsbeek voor jou?

ARNHEM - Het wordt de laatste jaren steeds drukker in en rond Sonsbeek. Het park zelf, de horeca, de evenementen en de activiteiten die er plaatsvinden, trekken op drukke dagen soms zoveel mensen dat het de draagkracht van het park te boven lijkt te gaan. Hetzelfde geldt voor de wijken en de wegen eromheen.

Maar is dat ook werkelijk zo? Wat is de draagkracht van Sonsbeek – rijksmonument en beschermd stadsgezicht – eigenlijk? Wat moet er in deze tijd allemaal kunnen in een stadspark? Wat betekent Sonsbeek voor Arnhemmers? En voor bezoekers? Wat willen ze er beleven en kunnen het park en zijn omgeving dat aan?

De gemeente Arnhem, eigenaar en beheerder van Sonsbeek, zoekt het uit. Niet alleen, maar samen. Iedereen die Sonsbeek in het hart heeft of had, mag meepraten. Vul de enquête in, geef je mening. Het doel? Stadsbreed duidelijke en inspirerende uitgangspunten creëren om huidige en toekomstige gebruiksvraagstukken goed te kunnen beantwoorden.

Tot en met 6 november staat er een enquête online. Het kost ongeveer 5 minuten deze in te vullen. De resultaten – verwerkt in de nieuwe gebruiksvisie Sonsbeek – vind je aan het eind van het jaar op arnhem.nl

Bron: bwarnhem.nl

 

Meer over dit onderwerp:
RTV Arnhem Arnhem Natuur Nieuws
Deel dit artikel: