Jeugdige overvallers na jaar nog niet gepakt

LUNTEREN - Het is inmiddels een jaar geleden dat de Albert Heijn in Lunteren werd overvallen. De jonge daders waren ongeveer 1.50 meter lang, de gemiddelde lengte van een kind van 12.

De politie is nog steeds op zoek naar de overvallers. Er kwamen het afgelopen jaar verschillende tips binnen, onder meer na een uitzending van Bureau GLD.

Een deel van die tips werd gemeld via Meld Misdaad Anoniem. De politie wil deze mensen graag spreken, daarom brengt wordt de zaak nu opnieuw onder de aandacht gebracht in Bureau GLD.

Tekst gaat verder onder de video.

De impact is een jaar later nog steeds groot. 'We staan een halfuur voor sluitingstijd al bij de deur, ook om de caissières een wat veiliger gevoel te geven', vertelt de assistent-manager van de supermarkt. 'Daar zijn we nog steeds mee bezig.'

Vanavond vraagt de politie opnieuw aandacht voor de zaak in Bureau GLD. Dat is om 17.20 uur te zien bij Omroep Gelderland en wordt elk uur herhaald.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Ede Lunteren Bureau GLD Nieuws
Deel dit artikel: