Nieuws

Mannen in witte Mercedes stelen op klaarlichte dag aanhanger van erf

De politie in de gemeente Lingewaard is op zoek naar de dieven van een aanhangwagen. Afgelopen vrijdag namen zij rond 11.00 uur een enkelassige aanhangewagen mee van het erf van een woning aan de Duisterstraat in Doornenburg. © ANP
DOORNENBURG - De politie in de gemeente Lingewaard is op zoek naar de dieven van een aanhangwagen. Afgelopen vrijdag namen zij rond 11.00 uur een enkelassige aanhangewagen mee van het erf van een woning aan de Duisterstraat in Doornenburg.
Dat meldt de politie dinsdag. In de bruine aanhangwagen stonden tien zwarte plastic bakken met daarin oud ijzer. Ten tijde van de diefstal was de wagen voorzien van witte kentekenplaten met daarop het kenteken 03-BS-ZF. 
Via Facebook laat de politie weten dat de daders in een witte Mercedes-bus reden, die er nog zeer nieuw uitzag. Nadat ze de aanhangwagen aan hun auto koppelden, vertrokken ze in de richting van de Krakkedel en de Angerenstraat.
Wie meer weet over de diefstal of iets heeft gezien, kan contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52