Nieuws

Stage Hadzikic bij NEC beëindigd, nieuwe keeper op proef

Osman Hadzikic
De stage van Osman Hadzikic bij NEC is beëindigd. De Oostenrijkse doelman trainde sinds vorige week mee bij de Nijmeegse club, maar komt niet in aanmerking voor een contract. Hij werkte maandag zijn laatste training af. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - De stage van Osman Hadzikic bij NEC is beëindigd. De Oostenrijkse doelman trainde sinds vorige week mee bij de Nijmeegse club, maar komt niet in aanmerking voor een contract. Hij werkte maandag zijn laatste training af.
NEC krijgt woensdag een nieuwe doelman op stage. Het gaat om de 25-jarige Kroaat Oliver Zelenika. Hij stond tot en met de zomer van 2018 onder contract bij het Poolse Lechia Gdansk en is momenteel clubloos. 
Eerder stond hij onder contract bij de Kroatische topclub Dinamo Zagreb, dat hem meermaals verhuurde. In 2014 maakte hij deel uit van de WK-ploeg van Kroatië. Hij heeft echter nog niet zijn interlanddebuut gemaakt.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52