Oriëntalis is op zoek naar rondleiders en figuranten

.

In ons Museumpark Oriëntalis Heilig Land Stichting komt de kleurrijke wereld van het Jodendom, Christendom en de Islam komt tot leven. Oriëntalis is een 30 hectare groot Rijksmonument waar beleving, architectuur en natuur samenkomen. In onze drie themadorpen – het Joodse dorp, het Arabische dorp en de Romeinse straat – kunnen mensen op een leerzame en leuke manier culturen en religie beleven. 

Doordat we steeds vaker groepen op bezoek krijgen, zijn we op zoek nieuwe rondleiders. Als rondleider bezorg je zowel kinder- als volwassenengroepen een leuke en leerzame dag. Je verwelkomt de groepen, neemt ze mee door het museumpark en geeft ze op een geanimeerde manier een uitleg over de onderwerpen die in het museum aan bod komen. 
Naast rondleiders zoeken wij ook mensen die willen figureren. Je bent gekleed in historische kledij en geeft demonstraties, zoals brood bakken, thee schenken, henna schilderen, handwerk of uitleg bij museale objecten, waarbij je de bezoeker betrekt.

Lijkt het u leuk om bij ons aan de slag te gaan? Reageer dan hieronder!

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Deel dit artikel: