Nieuws

Man vast voor overval met pistool op cafetaria Arnhem

Bewakingsbeeld snackbar
Er is een verdachte aangehouden voor de overval op cafetaria Onder de Linde in Arnhem. Het gaat om een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij werd woensdagavond gearresteerd.
ARNHEM - Er is een verdachte aangehouden voor de overval op cafetaria Onder de Linde in Arnhem. Het gaat om een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij werd woensdagavond gearresteerd.
De snackbar werd zondagavond overvallen door een gewapende man. Hij wist niets buit te maken. De eigenaar verjoeg hem met een groot mes.
De eigenaar zette bewakingsbeelden op Facebook waarop dat te zien was. Dat leidde tot veel media-aandacht.

Kroketje

Voor de camera van Omroep Gelderland zei de eigenaar dat hij de overvaller verjoeg omdat hij vreesde dat hij zou gaan schieten. 'In een vlaag vroeg ik hem nog wel wat ie wilde. Hij zei: ik wil geld. Ik zei: dat heb ik niet, ik heb wel een kroketje voor je.'
Hij is blij dat er nu een verdachte is gearresteerd. 'Het is fijn dat dit soort nietsnutten snel worden opgepakt en een tijdje worden opgeborgen. Het is en blijft hoe dan ook een heftige gebeurtenis voor mij,' laat hij weten.

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52