Wie is deze man met pet?

VELDDRIEL - Een poging tot inbraak in Velddriel op 19 juni. De politie vraagt hulp bij het oplossen van deze zaak.

De bewoonster (60) gaat die dag rond 12.15 uur de deur van haar vrijstaande woning aan de Hamstraat uit. Ze heeft de rolluiken naar beneden gedaan en het alarm ingeschakeld.

Dit alarm gaat om 14.10 uur plotseling af. Het alarm staat in contact met de meldkamer van een beveiligingsbedrijf en dat waarschuwt de bewoners. De man deze huizes belt de politie.

De beveiligingscamera aan de achterkant van de woning is vernield met een houten stok. Ook het raam van de bijkeuken is stuk. De dader is via het raam de woning binnen geklommen, schoenafdrukken op de vensterbank bewijzen dat. Mogelijk is de persoon door het luide alarm afgeschrikt. Via de deur van de bijkeuken die hij vernielt, vlucht de inbreker naar buiten.

Bekijk de beelden.

De politie is op zoek naar een man met een pet en een witte jas en naar een blauwe auto. De auto rijdt meerdere keren voor de woning heen en weer.

Weet je wie de man is, herken je de auto of heb je andere informatie? Bel dan de tiplijn: 0800-6070. Anoniem tippen kan via dit digitale formulier of door te bellen met 0800-7000. Vergeet het zaaknummer niet te vermelden: 2018270181.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Deel dit artikel: