Nieuws

Politie in Harderwijk houdt schennispleger bij kinderen aan

De Harderwijkse politie heeft vrijdagavond een man aangehouden die schennis pleegde in de buurt van kinderen. Een fotocorrespondent geeft aan dat de man ter hoogte van de Bosboom Toussaintstraat in de kraag werd gevat. © Tim van Donkersgoed / Persbureau Heitink
HARDERWIJK - De Harderwijkse politie heeft vrijdagavond een man aangehouden die schennis pleegde in de buurt van kinderen. Een fotocorrespondent geeft aan dat de man ter hoogte van de Bosboom Toussaintstraat in de kraag werd gevat.
De politie ging met drie eenheden af op de melding dat iemand op de Vondellaan zijn geslachtsdeel uit zijn broek had gehaald. Dat gebeurde in de nabijheid van kinderen. Eenmaal ter plekke kwamen agenten de man snel op het spoor.
Nadat de getuige had aangegeven dat hij aangifte wilde doen tegen de man, werd deze meteen aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Apeldoorn. Hij wordt binnenkort gehoord. 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52