Hidde Jurjus en Purrel Fränkel te gast bij De Week van Gelderland

Oud-Vitessenaar en oud-Graafschapper Purrel Fränkel en De Graafschap-doelman Hidde Jurjus zijn vrijdag te gast in het programma De Week van Gelderland.

Purrel Fränkel voetbalt tegenwoordig op zijn 42e nog in het eerste elftal van DUNO uit Doorwerth, dat hoofdklasse speelt. Vroeger speelde hij betaald voetbal bij De Graafschap (1998-2002 en 2007-2012) en Vitesse (2002-2007). De back komt natuurlijk aan het woord over zijn voormalige clubs en zijn geheim om nog zo lang door te voetballen.

Hidde Jurjus keerde deze zomer terug bij De Graafschap na een teleurstellend jaar bij Roda JC. De doelman lijkt weer helemaal opgeleefd en komt onder meer praten over de competitiestart en de kansen voor de Doetinchemse ploeg dit jaar.

De tekst gaat verder onder de video.

Slutskiy en Van Schaik

Sinds 31 augustus komen elke week prominenten uit het Gelderse voetbal langs in het programma De Week van Gelderland. Twee weken geleden zat de Russische Vitesse-coach Leonid Slutskiy aan tafel en vorige week kwam NEC-directeur Wilco van Schaik langs. 

De uitzendingen zijn via de onderstaande linkjes terug te kijken. 

 

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Deel dit artikel: