Nieuws

Proef: lagere snelheid op N348 Eefde-Gorssel

Provincie Gelderland start eind september met een proef met het verlagen van de snelheid op de N348 (Zutphenseweg). De snelheid gaat omlaag van 80 naar 60 km/uur tussen de rotonde N348 bij Eefde tot aan de bebouwde komgrens van Gorssel.
EEFDE - Provincie Gelderland start eind september met een proef met het verlagen van de snelheid op de N348 (Zutphenseweg). De snelheid gaat omlaag van 80 naar 60 km/uur tussen de rotonde N348 bij Eefde tot aan de bebouwde komgrens van Gorssel.
Bewoners langs de N348 en van de gemeente Lochem hebben aandacht gevraagd voor de verkeersveiligheid van de weg. Omdat er veel erfaansluitingen zijn en (dikke) bomen dicht op de weg staan, is nu gekozen om voorlopig een lagere maximumsnelheid in te stellen.
De proef duurt een half jaar. Daarnaa wordt gekeken hoe de provincie verder gaat met de snelheid op dit deel van de N348. Bewoners en weggebruikers kunnen een enquête invullen op www.gelderland.nl/snelheidsproefeeefde.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52