Zwaargewonde bij steekpartij Beekbergen, vier Roemenen aangehouden

BEEKBERGEN - Bij een steekpartij op een vakantiepark van Droomparken aan de Hoge Bergweg in Beekbergen is zaterdagavond een persoon zwaargewond geraakt. Het slachtoffer werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie hield vier mensen aan en onderzoekt de zaak. Het gaat om vier Roemenen in de leeftijd van 21, 22, 40 en 44 jaar oud. Het incident gebeurde rond 21.45 uur in een woning op het vakantiepark. Het slachtoffer is 29 jaar oud. 

Aangezien nog niet duidelijk is wat zich in de woning heeft afgespeeld, zijn werden de overige personen die in de woning aanwezig waren aangehouden en meegenomen voor verhoor.

Bekijk hieronder beelden van de woning:

Bewoning voor korte periode

Een woordvoerder van Droomparken vertelt dat het huis voor korte tijd gehuurd werd door een uitzendbureau. In het huisje leefden vier mensen; er was dus een vijfde persoon aanwezig ten tijde van de steekpartij, aangezien de politie vier mensen aanhield en het slachtoffer naar het ziekenhuis ging. 

'Wij zijn vooral een vakantiepark en doen niet aan de huisvesting van arbeidsmigranten' benadrukt de woordvoerder. Maar hij legt wel uit dat iedereen een huisje kan huren, zoals het uitzendbureau deed.

Volgens hem verliep de situatie na het incident rustig. De bewoners zijn zondag ingelicht over de steekpartij. 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Apeldoorn Beekbergen Politie Nieuws
Deel dit artikel: