Nieuws

Uitslaande zolderbrand na werkzaamheden aan dak in Arnhem

Op een zolder van een huis aan de John Grosmanstraat in Arnhem-Zuid brak dinsdag aan het begin van de middag brand uit. De vlammen sloegen uit het dak. © Roland Heitink
ARNHEM - Op een zolder van een huis aan de John Grosmanstraat in Arnhem-Zuid brak dinsdag aan het begin van de middag brand uit. De vlammen sloegen uit het dak.
Eerder op de dag was er een dakdekker aan het werk geweest. De kinderen, die thuis waren met een oppas, merkten daarna dat er rook van de zolder kwam. Ze belden hun vader, die de brandweer waarschuwde.
De tekst loopt door onder de video
Uitslaande zolderbrand na werkzaamheden aan dak in Arnhem
Toen de brandweer aankwam, was de brand al uitslaand. Het vuur was snel onder controle. Dankzij een brandwerende muur kon het vuur niet overslaan naar andere ruimtes. Het huis is voorlopig onbewoonbaar. 
De John Grosmanstraat ligt in de villawijk Gaardenhaage, bij Rijkerswoerd. De rookwolken waren vanaf de Pleijroute te zien.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52