Nieuws

Ambitieus Geldersch Vierspan Team geen Nederlands kampioen, maar gaat wel voor WK

Hans Heus met zijn vier paarden tijdens het Paardenspektakel
Het Geldersch Vierspan Team, onder leiding van Hans Heus, heeft dit weekend naast het Nederlands kampioenschap gegrepen. Het team werd vijfde tijdens het Paardenspektakel in Beekbergen.
BEEKBERGEN - Het Geldersch Vierspan Team, onder leiding van Hans Heus, heeft dit weekend naast het Nederlands kampioenschap gegrepen. Het team werd vijfde tijdens het Paardenspektakel in Beekbergen.
Hans was zaterdag nog optimistisch. Op drie onderdelen moest het team zich dit weekend bewijzen: dressuur, marathon en kegel rijden. Uiteindelijk was het Gelderse team een prima middenmotor met plek vijf van de acht teams die alle onderdelen uitreden.

Koos de Ronde winnaar

Menner Koos de Ronde ging er met de winst vandoor. Met zijn team uit Zuid-Holland liet De Ronde de concurrentie ver achter zich. 
Hans en zijn bijrijders leggen de lat graag hoog. 'In 2020 is het wereldkampioenschap weer in Nederland, daar willen we bij zijn', vertelden ze eerder. 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52