Nieuws

Rafael van der Vaart en Estavana Polman nog even niet naar 'topstad' Arnhem

Rafael van der Vaart komt voorlopig nog niet richting Arnhem. De 35-jarige voetballer heeft een contract voor een jaar ondertekend bij Esbjerg fB, zo liet zijn zaakwaarnemer zaterdag weten. © ANP
ARNHEM - Rafael van der Vaart komt voorlopig nog niet richting Arnhem. De 35-jarige voetballer heeft een contract voor een jaar ondertekend bij Esbjerg fB, zo liet zijn zaakwaarnemer zaterdag weten.
Eerder deze week vertelde de voetballer in een interview Arnhem 'een topstad' te vinden. Hij en zijn vriendin Estavana Polman willen graag terug naar Nederland en hebben een voorkeur voor de hoofdstad van onze provincie.

In Denemarken voor de liefde

Van der Vaart trainde de afgelopen weken mee bij PEC Zwolle en kon ook bij de eredivisieclub aan de slag, maar hij geeft vanwege zijn privésituatie de voorkeur aan Esbjerg. Hij woont in de gelijknamige Deense stad met Polman, die handbalt voor Esbjerg.
Polman verlengde begin dit jaar haar contract bij die club.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52