Nieuws

Modeketen Men At Work maakt doorstart

Men at Work in het Musiskwartier Arnhem.
De failliete kledingketen Men At Work maakt een doorstart. Het bedrijf gaat verder onder de vleugels van Victory & Dreams Holding, de moedermaatschappij van Witteveen Mode, zo meldde de nieuwe eigenaar. © Google Streetview
ARNHEM - De failliete kledingketen Men At Work maakt een doorstart. Het bedrijf gaat verder onder de vleugels van Victory & Dreams Holding, de moedermaatschappij van Witteveen Mode, zo meldde de nieuwe eigenaar.
Voor nu blijven in elk geval de winkels in Arnhem en Nijmegen open. De webshop van Men At Work wordt in de loop van oktober heropend.
Voorafgaand aan het faillissement eind juni had Men At Work 27 winkels. Daarvan zijn er op dit moment nog negentien in bedrijf.
De nieuwe eigenaar wil met zoveel mogelijk vestigingen doorgaan en de werkgelegenheid van zo veel mogelijk werknemers behouden. Dat hangt mede af van de onderhandelingen met de verhuurders van winkelpanden en leveranciers.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52