Nieuws

Zomer in Gelderland van start; de eerste week zijn we in...

Het staat natuurlijk al maanden rood omcirkeld in je agenda; maandag begint Zomer in Gelderland. Van 6 tot en met 24 augustus 2018 trekken we voor de negende keer door onze provincie. We gaan op bezoek in 15 plaatsen. © Omroep Gelderland
WINTERSWIJK MISTE - Het staat natuurlijk al maanden rood omcirkeld in je agenda; maandag begint Zomer in Gelderland. Van 6 tot en met 24 augustus 2018 trekken we voor de negende keer door onze provincie. We gaan op bezoek in 15 plaatsen.
Geesteren mag zich nog even 'mooiste plaats van Gelderland' noemen. Maar welke plek sleept die titel dit jaar in de wacht? Dat zullen we eind augustus pas weten.

‘Beemte Broekland, bestaat dat wel?’

Na negen seizoenen Zomer in Gelderland kennen wij Gelderland natuurlijk op ons duimpje. Maar niet iedereen is een ster in topografie, zo blijkt. Gewapend met een grote kaart van Nederland ging Angelique de Gelderse straten op. Weten de inwoners van onze provincie wel waar deze Zomer in Gelderland-plaatsen liggen?
De tekst gaat verder onder de video.
Video: 'Beemte Broekland, bestaat dat wel?'

Waar zijn we deze eerste week?

Deze week zetten we Miste (6 augustus), Meteren (7 augustus), Harskamp (8 augustus), Varssel (9 augustus) en Beemte Broekland (10 augustus) op z’n kop. Maak hieronder alvast kennis met de teams.
De tekst gaat verder onder de foto's.
Team Miste
Team Meteren    
Team Harskamp    
Team Varssel            
Team Beemte Broekland

Op weg naar Zomer in Gelderland

De afgelopen weken kon je al kennis maken met de deelnemende plaatsen in het programma Op weg naar Zomer in Gelderland. Alle uitzendingen zijn hier terug te kijken.

Volg de teams op de voet

Wil je niks missen rondom het programma en de teams? Like de Facebookpagina van Zomer in Gelderland en volg alles.
 Zomer in Gelderland volg je van 6 t.m. 24 augustus elke werkdag live via web en radio en op TV om 18.20 uur bij Omroep Gelderland.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!